julia mechenici linemakeup microblading maquillage permanent 08

O tanara talentata cunoscuta in lumea machiajului permanent si semi-permanent in Franta.

Se numeste Julia Mechenici, ea urmeaza cursurile scolii de makeup Makeup me Academy à Kiev si devine cosmeticiana lucrand intr-un institut in Craiova si apoi in Moldova. O putem urmari pe pagina Facebook sau in institutul ei de infrumusetare Linemakeup !

Datorita muncii si vointei sale, ea calatoreste mult ceea ce ii permite sa-si dezvolte tehnicile de microblading si machiaj permanent. Julia formeaza cosmeticienele in practicarea machiajului permanent si microblading in Guadalupe, Insula Reunion, Insula Mauritius, Dubai, Maroc.

Julia Mechenici microblading maquillage permanent linemakeupTraining pe insula Reunion

Julia Mechenici se declara a fi o tanara care vrea sa satisfaca persoanele, nimic mai mult. Clientul multumit este cel mai pretios cadou. Pasiunea ei pentru artele manuale au facut-o sa experimenteze diverse tehnici de machiaj.

Participarea la diferite evenimente in industria frumusetii au ajutat-o mult in cresterea ei personala si profesionale.

Aventura ei in lumea make up-ului profesional a inceput in urma cu 8 ani. Julia Mechenici  a fost atrasa mereu de culori, de flori si animale. Initial ea a studiat marketing, insa apoi s-a hotarat ca make up-ul este ceea ce isi doreste cu adevarat sa faca in viata.

Julia machiaza prietenele pentru petreceri si evenimente. Aceata a determinat-o sa studieze temeinic arta machiajului profesional si asa si-a dat seama ca aceasta este cee ce ii place.
Julia Mechenici reprezinta cu succes arta machiajului in toate colturile lumii.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *