Julia Mechenici linemakeup maquillage permanent microblading

Microblading-ul, sau restructurarea sprancenelor prin micropigmentare, este specialitatea cosmeticienei Julia Mechenici. Ca un pictor, aceasta femeie deseneaza sprancenele cu un realism uimitor. Iluzia este perfectă. Iata ce ne-a dezvaluit in timpul intalnirii noastre:

« Sunt pasionata de lucrul manual de aceea am ales industria frumuseții, treaba mea este să scot in evidenta trasaturile naturale ale fetei și datorită tehnologiilor ma simt bine în munca mea. Pigmentarea buzelor, ochilor și sprâncenele, în special prin microbalding, sunt punctele mele forte. De aceea am creat salonul de infrumusețare și centrul de instruire LINEMAKEUP PROFESSIONAL.« 

Descoperiti-o pe Julia pe pagina ei Facebook sau pe site-ul ei!

Pasiunea și dorința ei de a transmite cunoștințele prin cursurile o fac să călătorească în întreaga lume. Acesta organizează cursuri de formare cu module inițiale sau formare avansată în marile orase ale lumii.

Julia Mechenici linemakeup microblading maquillage permanentMicroblading tour 2018

« Datorită acestui loc de muncă, descopăr lumea, culturile diferite. Machiajul meu se adaptează în funcție de tipurile de morfologii faciale întâlnite în cele patru colțuri ale globului. Tehnicile mele sunt în continuă evoluție pentru că trebuie să integrez în practica mea noi parametri care apar. »

Cursurile de microblading de Julia Mechenici sunt cunoscute pe plan mondial.
« Eu dau lecții la centrul de instruire LINEMAKEUP privind micropigmentarea, machiajul permanent al buzelor, ochilor sau sprâncenelor. Nu există mai mult de trei persoane intr-un grup, pentru că vreau să-i urmez pe cursanți într-un mod personalizat ».

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *